Harmonisk kontrast

De naturlige overflader holder sig pæne år efter år, til glæde for både beboerne og bygningens ejer.

I Lørenkvarteret i Oslo har arkitekten skabt en smuk og harmonisk kontrast mellem hvid natursten og mørkt træværk. STENI Nature kombineret med felter af træ skaber flotte linjer og markerer bygningens mange dele på en god måde.

Takket være den naturlige facade bliver boligerne på elegant vis en del af omgivelserne. Bygherren har lagt stor vægt på at udvikle grønne “oaser” med buske og små træer. Her kan børnene lege og cykle, mens de voksne sludrer med naboen eller tager en slapper på den skrånende græsplæne uden for disse små perler.

Et godt sted at bo – et godt sted at leve!

STED:
LØREN QUARTER, OSLO, NORWAY
ARKITEKT:
AS SELVAAGBYGG
ENTREPRENØR:
AS SELVAAGBYGG
BYGHERRE:
SELVAAG BOLIG
PROJEKTÅR:
2007/2008

Farver:

  • SN 21
VIS ALLE FARVER

Kontrasten mellem det bløde og mørke træ mod den hårde men lyse stenoverflade.

Sculpture park

Sculpture park

Omgivelserne for Lørenkvarteret er Peer Gynts skulpturpark. Her er en samling af skulpturer hvor du kan følge forfatteren Henrik Ibsen's skuespil Peer Gynt akt for akt.

Artistisk udtryk

Skulpturerne i Peer Gynts skulpturpark indeholder tre bestilte værker, mens resten af skulpturerne er indkøbt gennem en åben, international konkurrence af de bedste figurative skulpturer relateret til scener fra Henrik Ibsen's Peer Gynt.

Artistisk udtryk