Janne Stenehjem (46) er blevet ansat som ny CEO i STENI AS.

Janne Stenehjem (46) er blevet ansat som ny CEO i STENI AS. Hun har siden juni 2016 været ansat som CHRO i STENI AS og har fungeret som konstitueret CEO siden november sidste år.

Jeg er utroligt tilfreds med, at Janne Stenehjem nu er blevet CEO i STENI. Hun har gjort et solidt indtryk i sin periode som midlertidig CEO. Janne har de helt rigtige egenskaber og kvalifikationer til at videreføre udviklingen af STENI, siger bestyrelsesformand Martin Tisell.

 Stenehjem har tidligere været ansat som direktør for HR og Business Support i Sparebank 1 BV. Hun har mange års erfaring fra entreprenørbranchen og har tidligere arbejdet som blandt andet HR-chef i Veidekke i perioden 2006-2013.

 Stenehjem er uddannet cand.pæd. med speciale i organisation og ledelse fra UiO. Hun har bred ledererfaring inden for blandt andet HR, strategi, arbejdsmiljø, marketing og it.

 Stenehjem tiltrådte stillingen den 8. marts 2017 og ser frem til at stå i spidsen for virksomhedens fremtidige satsninger.

 Jeg glæder mig til at videreudvikle selskabet sammen med alle vores dygtige medarbejdere. Steni er en virksomhed med stolte traditioner og en stærk kultur, og det er gode fundamenter at bygge videre på, siger Stenehjem. Virksomheden befinder sig i en spændende udviklingsfase og har klare vækstambitioner. Vi har i den seneste tid indgået flere store kontrakter og oplever en stor efterspørgsel efter vores facadeløsninger fra markedet.