Om Steni

Steni leverer arkitektoniske udtryk, som folk lægger mærke til – og husker. Facade- og tagløsningerne fra Steni giver arkitekter mulighed for at designe bygninger med unikke udtryk, der holder i generationer.

Historie

Steni er en norsk iværksættersucces, og virksomheden har siden etableringen i 1965 fokuseret på at tilbyde facadeløsninger, som giver unikke og langtidsholdbare arkitektoniske udtryk af ekstremt høj kvalitet.

Steni blev etableret som en familieejet virksomhed i 1965. Facadepladerne er udviklet til at kunne holde til de barske og krævende norske klimaforhold. Virksomhedens hovedaktionærer er i dag Accentone 2012 Holding Ltd.

Steni har omkring 100 medarbejdere, og hovedkontor, produktion, lager og fabrikudsalg ligger i Lardal i Vestfold.

Steni har salgsvirksomheder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I Europa, USA, Canada og Holland  har STENI aftaler med distributører vedrørende salg og markedsføring af facadepladerne.

Facade- og tagløsningerne fra Steni giver arkitekter mulighed for at designe bygninger med unikke udtryk, der holder i generationer.

FAKTA

  • Etableret i 1965
  • Hovedaktionær Accentone 2012 Holding Ltd
  • Kvalitets facade- og tagplader i stenkomposit
  • Hovedkontor og produktion i Vestfold, Norge
  • International virksomhed
  • Cirka 100 medarbejdere

Vision

Creating the ultimate building expressions for future generations.

Mission

Hvad
Vi tilbyder markedets bredeste og mest interessante udbud af overfladeløsninger og -formater. Vi sikrer, at de er omkostningseffektive takket være tidløs æstetik og høj kvalitet.

Med hvem
Vi skaber langsigtet tillid og værdi ved at arbejde tæt sammen med brugere, ejere, arkitekter, entreprenører og distributører.

Hvordan
Vi stræber efter at indgå i partnerskaber som betroede rådgivere i opgaver med at udvikle fremtidens facadeløsninger. Vi opnår dette ved at kombinere erfaring med ekspertise, innovation, kreativitet og entusiasme og ved at bruge avancerede værktøjer. Vores partnere kan forvente, at vi er gode til at lytte og opfylde deres specifikke behov og krav. Derudover får de hurtig, enkel og transparent service, fremragende logistik og enkel og tilgængelig distribution.

Hvorfor
Vi tror på, at langtidsholdbar æstetik og kvalitet er nøglen til en ren og lys fremtid. Derfor leverer vi bæredygtighed i form af socialt ansvar, dokumenteret lang levetid, lav CO2-udledning, minimering af spild og lave levetidsomkostninger.

Værdier

Respekt
Vi viser respekt for hinanden, vores omgivelser, samarbejdspartnere og kunder. Vi interesserer os, er høflige - og har en åben og inkluderende kultur. Vi respekterer hinandens meninger og viser loyalitet til de beslutninger der tages.

Nytæankende
Vi søger aktivt ny viden, og er nysgerrige for den udvikling der sker i vore omgivelser. Vi søger kreative løsninger og værdsætter ændringer der bidrager til positiv udvikling.

Kvalitet
Vi stiller høje krav til kvalitet i alt vi gør, og leverer i henhold til forventninger, krav og specifiktioner. Vi gør hvad vi siger, er seriøse, ansvarlige og gennemskuelige.

Kundeorienteret
Vi er optagede af at finde gode løsninger sammen med vores kunder. Vi udforsker markedets behov og forventninger, og har en stort kundefokus gennem hele værdikæden. Vi er stolte av vores leverancer til markedet, og ser kunden som vores vigtigste ambassadør.

Kvalitetspolitik

Se link til Steni sin kvalitetspolitik her:

Kvalitetspolitik Steni

 

Etiske retningslinjer

Se link til Steni sine etiske retningslinjer her:

Etiske retningslinjer