Unikt samarbejde om kvalitetsbyggeri

Steni og byggerådgivningsvirksomheden, Compara, har indgået et spændende samarbejde, som giver private boligejere mulighed for at få et tag fra Steni. Det har førhen kun har været forbeholdt boligforeninger og andre professionelle bygherrer.

Siden etableringen i 1965 har Steni fokuseret på facade- og tagløsninger, som giver unikke arkitektoniske udtryk kombineret med lang levetid og ekstrem høj kvalitet. Det har dog ikke været muligt for private forbrugere at købe Stenis produkter – før nu.

Steni og rådgivningsvirksomheden Compara, som har speciale i facade- og tagrenovering, har søsat et nyt samarbejde, som gør det muligt for private at få et tag med mere end 60 års levetid - Steni Protego.

- Samarbejdet mellem Steni og Compara er unikt og innovativt, da der ikke findes produkter på markedet, som kan sammenlignes med Stenis produkter. Måske lige med undtagelse af eternit, som dog ikke er nær så holdbart. Vi synes, at det er spændende at være en del af det, fortæller Thomas Vester fra Compara.

Kvalitetsrådgivning matcher produktet
Claus Bøgeskov er meget begejstret for samarbejdet med Compara, som han mener, er det helt rigtige match for Steni, da de to virksomheder har kvalitet til fælles. Han fortæller:

- Vi har længe leget med tanken om at gøre det muligt for private at købe vores tag, da det kan løfte på den æstetiske og økonomiske værdi for mange typer af huse. Men det var svært at finde en ekstern partner, vi mente kunne løfte opgaven. Med Compara er det tydeligt for os, at deres bygherrerådgivning er et godt match med, hvad der kendetegner Steni og vores produktet – nemlig kvalitet.

Få gratis og uforpligtende rådgivning om udskiftning af dit gamle tag!

Ring til Compara på tlf.: 32 10 10 77

eller klik her for at blive ringet op:
www.compara.dk/gratis-raadgivningsmoede

Steni Protego er ideel for den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker en unik tagløsning, som holder i mange år ud i fremtiden. Tagløsningen giver desuden unikke muligheder for design og udtryk, som er moderne og spændende – alt sammen uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed.​ Claus Bøgeskov, direktør i Steni Danmark A/S​