Steni er konkurrencedygtige på alle parametre

Stenis nye produktionsteknologi betyder, at vores facadeplader er konkurrencedygtige på alle parametre.

Både hvad angår udførelsen af byggeriet og totalkøkonomi, drift og vedligeholdelse. Pladerne tilskæres efter nøjagtige mål på Stenis fabrik, og huller forbores. Det giver den hurtigste montagetid på byggepladsen og minimalt materialespild.

Steni har længe været kendt for at være den billigste løsning set i et totaløkonomisk perspektiv. STENIs facadebeklædning er robust overfor hærværk, nem at rense for graffiti og snavs og har 40 års garanti.

”Alle undersøgelser viser, at når regnestykket gøres op, er Steni konkurrencedygtige på alle parametre. Dette gælder både i forhold til montagen, drift, vedligeholdelse og pris,” siger Claus Bøgeskov, adm. direktør i Steni.

Facadepladerne består af glasfiberarmeret stenkomposit – en kombination af materialer med forskellige egenskaber, som tilsammen giver slutproduktet en levetid på mere end 60 år og ekstrem styrke.

”For os er det vigtigt at sikre, at et byggeri bliver ved med at fremstå, som det oprindeligt var tiltænkt. Det gør vi ved at pakke bygningerne ind i kvalitetsmaterialer, som kan modstå vejr, vind og slitage,” siger Claus Bøgeskov.

Se, hvorfor STENI er konkurrencedygtige på alle parametre i byggeriet i denne video.