Vi har tre koncepter, som taler ind i bæredygtighed og cirkulær økonomi

Vi gør det nemmere at designe for adskillelse til genbrug og at projektere og bygge med genbrugsmaterialer. Vi vil hen til den situation, hvor bygningen blot ses som midlertidigt opholdssted for facadepladen. Dette kræver viden om byggeskik og design og viden om egne produkter.

Vi har været på det danske marked i 60 år og har leveret + 3 millioner m2 facade-, tag-, interiør- og sokkelplader. Vi giver 60 års garanti og produkterne har en forventet levetid på +100 år. Vi vil genbruge vores facade- og tagplader, enten direkte, hvor gamle plader nedtages og genopsættes som de er, eller hvor de gamle plader nedtages og gives en ny overflade. Alle vores produkter kommer med fuldt deklarerede EPDér med tilhørende LCA-byg filer også når det gælder genbrug.

Foto: Kyrre Sundal

Foto: Kyrre Sundal

Vi har tre koncepter, som taler ind i bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Steni Reuse

Produkterne til facade og tag er jomfruelige og designet for adskillelse til genbrug over de kommende +100 år. Når bygherre ikke skal bruge pladerne mere, så tager vi pladerne retur og sælger på ny, eller opkvalificerer, i begge situationer med ny 30 års garanti.

Steni genbrug

I samarbejde med GreenDozer kan vi hjælpe den bygherre, som renoverer og nedtager gamle Steni facade- eller tagplader. Det er muligt at komme af med de gamle plader og undgå omkostninger til affaldshåndtering og de miljømæssige konsekvenser ved deponi. På GreenDozers online platform finder man oversigt over tilgængelige Steni genbrugsmaterialer. Den bygherre, som køber de brugte facade- eller tagplader kan hos Steni få 15 års garanti og dokumentation for holdbarhed.

Steni resurseudnyttelse

På GreenDozer finder man sammen med de gamle facade- og tagplader også så godt som nye Steni materialer, som har været på byggeplads og ikke er blevet brugt. Står entreprenøren og mangler nogle enkelte pakker skruer, epdm-bånd, facade- eller tagplader, så kig på GreenDozer og søg efter Steni.

Har entreprenøren overskud af Steni materialer fra sit byggeprojekt, kan disse afleveres til gavn for den cirkulære økonomi. Det glæder os at kunne bidrage til den cirkulære økonomi.

Bestil en ny og en +30 år gammel steni facadeplade

Udfyld nedenstående, så sender vi 2 prøver til dig.

Sammenlign en ny og en brugt Steni facadeplade: Få en vareprøve på begge.

Jeg vil gerne have en prøve på en ny og en +30 år gammel steni plade

Har du brug for lidt mere end vareprøver og vil du høre hvordan Steni passer ind i DGNB og bæredygtige byggeri? Det kommer vi gerne ud og fortæller om.