Slidstærkt og æstetisk flot tag

Efter 20 år var eternittaget på afdeling 38 i Andelsboligforeningen Odinsgaard så nedbrudt, at det skulle udskiftes. Boligforeningen ønskede et slidstærkt tagprodukt, der passede til ejendommen. Valget faldt på Stenis tagprodukt, som har 40 års garanti.

”Vi valgte Steni Protego som ejendommens nye tag, da vi allerede har Stenis facadebeklædning flere steder i boligforeningen. Derfor ved vi, at Steni leverer et stærkt materiale med en lang levetid på mere end 60 år. Det var også afgørende for vores valg af nyt tag, at Stenis tagplader giver en æstetisk flot løsning med lave driftsomkostninger,” siger driftsinspektør i Andelsboligforeningen Odinsgaard, Kenneth Frederiksen.     

På grund af manglende erfaring med Stenis tagplader valgte hovedentreprenøren, at entrere med en ekstern og erfaren montør, der kender til Steni-pladerne, og som forstår at montere dem i de rette kompositioner. Det forklarer projektleder Christian Frederiksen fra Torntoft & Mortensen A/S, som var hovedentreprenør på projektet.

”Vi er meget tilfredse med resultatet. Tømrer- og monteringsvirksomheden 2B Byg Nord lagde over 400 kvadratmeter tag på bare tre dage. Kvaliteten af deres arbejde kan man tydeligt se i det flotte resultat,” siger Christian Frederiksen. 2B Byg Nord har monteret Stenis tagplader på flere byggeprojekter, og det har gjort det lettere for montørerne at løfte opgaven og levere et arbejde i høj kvalitet og til tiden.  

”Steni Protego er nemmere for os at arbejde med end andre tagprodukter, fordi pladerne ikke er tunge og ikke går i stykker. Tagpladerne er så stærke, at vi kan gå på dem under monteringen, og bl.a. derfor kan vi montere taget hurtigt,” siger Nikolaj Agesen, direktør i 2B Byg Nord, og fortsætter:

”Steni-pladerne er i en god kvalitet og suger hverken fugt eller frostsprænges. Derfor kan vi udføre montagen i al slags vejr og aflevere opgaven til den aftalte tid.” 

FAKTA

  • Byggeri: Tagrenovering og –isolering
  • Bygherre: Andelsboligforeningen Odinsgaard
  • Adresse: Horsensvej 38a, 8732 Hovedgård
  • Hovedentreprenør: Torntoft & Mortensen A/S
  • Tagmontør: 2B Byg Nord
  • Byggeperiode: Oktober 2014 til januar 2015