Facaderenovering af Studsgården

Syv boligblokke har gennemgået en omfattende facaderenovering, som har givet bygningerne et mere moderne udtryk og en bedre isolering.

En omfattende renovering af AB Studsgården er endelig afsluttet. Renoveringsarbejdet omfatter blandt andet nye vinduer, isolering og nye facadeplader. De nye tiltag løfter bebyggelsen helt frem i førerfeltet, når det gælder energi. Studsgaardens nye facade er tegnet af cand. arch. Søren Just fra Gaihede Rådgivende Arkitekter & Ingeniører, som er totalrådgiver på projektet. Facaden består af STENI Colour-plader, hjørneelementer og U-elementer i forskellige farver og glansgrader, som tilsammen gør facaden levende og helstøbt.

- Vi ønskede at få de 12 forskellige pladetyper leveret sorteret, så vi ikke skulle flytte rundt på pladerne for at få fat i den rigtige. For os er alt, der skal håndteres to gange, én gang for meget. Vi sparede meget tid på, at STENI pakkede og leverede i fuld overensstemmelse med vores ønsker.

STED:
KØBENHAVN, DANMARK
ARKITEKT:
GAIHEDE RÅDGIVENDE ARKITEKTER & INGENIØRER
ENTREPRENØR:
SNEDKERMESTER ARNE PEDERSEN A/S
BYGHERRE:
STUDSGAARDEN
PROJEKTÅR:
2014-2016
PRODUKT:
STENI COLOUR

Farver:

VIS ALLE FARVER

Facaden fortsætter ubrudt hele vejen rundt om hjørnerne med et STENI-designelement, så man får en flot finish.

Tre glansgrader i fire nuancer!

Tre glansgrader i fire nuancer!

"Til facaden tegnede jeg et mønster med udgangspunkt i det gyldne snit ved at bruge plader i både mat, halvmat og blank i fire forskellige farvenuancer. Det giver et flot liv i facaden." – Søren Just, cand. arch.