Facaderenovering af Studsgården

En omfattende renovering af AB Studsgården er endelig afsluttet. Renoveringsarbejdet omfatter blandt andet nye vinduer, isolering og nye facadeplader. De nye tiltag løfter bebyggelsen helt frem i førerfeltet, når det gælder energi. Studsgaardens nye facade er tegnet af cand. arch. Søren Just fra Gaihede Rådgivende Arkitekter & Ingeniører, som er totalrådgiver på projektet. Facaden består af STENI Colour-plader, hjørneelementer og U-elementer i forskellige farver og glansgrader, som tilsammen gør facaden levende og helstøbt.

- Vi ønskede at få de 12 forskellige pladetyper leveret sorteret, så vi ikke skulle flytte rundt på pladerne for at få fat i den rigtige. For os er alt, der skal håndteres to gange, én gang for meget. Vi sparede meget tid på, at STENI pakkede og leverede i fuld overensstemmelse med vores ønsker.

Tre glansgrader i fire nuancer!

"Til facaden tegnede jeg et mønster med udgangspunkt i det gyldne snit ved at bruge plader i både mat, halvmat og blank i fire forskellige farvenuancer. Det giver et flot liv i facaden." – Søren Just, cand. arch.

Facaden fortsætter ubrudt hele vejen rundt om hjørnerne med et STENI-designelement, så man får en flot finish.