Besøg Steni og Gaia Solar på Architect@Work

Den 25.-26. maj deltager Steni på messen Architect@Work sammen med solcelleproducenten Gaia Solar. På stand 11 fremviser Steni facadebeklædningen Steni Vision og tagpladen Steni Protego kombineret med Gaia Solars solcellepaneler. Solcellepanelerne er udviklet, så de til forveksling ligner Stenis tagplader.

Architect@Work holdes i Forum, Frederiksberg, og henvender sig til arkitekter, bygherrer, ingeniørerindretningsarkitekter og offentlige institutioner. Kort sagt alle interesserede i nyeste udvikling indenfor byggeri og arkitektur.

Produkter, der fremvises på Architect@Work, må ikke have været på markedet i mere end to år.
 
På messen præsenterer Steni to af vores nyeste innovationer - facadebeklædningen Steni Vision og tagpladen Steni Protego med Gaia Solars solcellepaneler.
 
Steni Vision er det nyeste skud på stammen indenfor facadebeklædning og det første af sin slags i hele verden. Steni Vision giver fuld frihed til at designe og vælge lige de motiver, mønstre og farver, der ønskes til at udsmykke en bygning med.
 
Steni Protego i kombination med Gaia Solars solcellepaneler er markedets første strømproducerende og æstetiske tagløsning, hvor solcellepaneler og tagplader visuelt smelter sammen. Tagløsningen er udviklet i samarbejde med Gaia Solar for at skabe arkitektonisk sammenhæng mellem de to produkter. Steni Protego fremvises sammen med Gaia Solar.
 
Architect@Work finder sted d. 25.-26. maj i Forum, København fra kl. 11:00-18:00. Der kan findes mere information om messen, deltagelse, udstillere m.m. på her