Sørenga – tæt på Oslofjorden

I Sørenga-området i Oslo skulle der bygges et stort antal lejligheder i en "ny" bydel. Området består af boligejendomme med butikker, caféer og andre servicetilbud i stueetagen, og bygningerne ligger tæt på vandet.

MAD Arkitekter fik til opgave at tegne den "nye" bydel. De gik meget op i at finde et facademateriale, som på en elegant måde udgjorde en kontrast til de mørke mursten på Sørenga-bygningernes yderside.

Steni Vision passede fremragende til det formål. Vi anvendte pladerne i den indre gård som et supplement til de Steni Colour-plader, som vi valgte her og i indgangspartier og portaler. Takket være de unikke muligheder for at bearbejde overfladen yderligere tilføjede Steni Vision en ekstra dimension til hele projektet.​ MAD Arkitekter​

FAKTA

Sted: Sørenga, Oslo Projekttype: Boligprojekt Projektår: 2015-2016 Bygherre: Sørenga Utvikling KS Totalentreprenør: AS Realbygg Arkitekt: MAD Arkitekter Produkt: Steni Colour og Vision

 På Steni Vision blev der trykt historiske søkort over Oslofjorden. 

"På afstand giver det et smukt farvespil, på nært hold en direkte kobling til projektets maritime tilknytning og lokale særpræg. Steni Vision er nem at tilpasse, enkel at arbejde med og har en finish, som er fuldt forenelig med de høje standarder, som vi sætter for alle de projekter, vi er involveret i", udtaler MAD Arkitekter.