Steni på Architect@Work: Skab integrerede hjørneløsninger

Steni Hjørneelementer er godkendt til at blive udstillet på den eksklusive messe Architect@Work. Det skyldes, at produktet er innovativt og giver arkitekter nye muligheder for at skabe byggeri, hvor æstetik, minimal vedligeholdelse og et væld af muligheder går hånd i hånd.

Den 16.-17. maj 2018 deltager STENI på messen Architect@Work med vores innovation Steni Hjørneelementer. Innovationen er godkendt af et dommerpanel bestående af arkitekter og indretningsformgivere, som har fundet produktet innovativt. Det samme gælder for STENI Vision Wood, som vi også udstiller på messen. Netop innovation er kriteriet for at få lov til at udstille på den eksklusive messe for arkitekter og andre projekterende inden for byggeri. Du finder STENI’s innovationer på stand nr. 122.

Steni Hjørneelementer: Skab integrerede hjørneløsninger
Med Steni Hjørneelementer kan du skabe bygninger med et helstøbt og fuldendt udtryk med integrerede hjørneløsninger, fordi hjørneelementerne sikrer glidende overgange mellem facade og hjørner.

Vores hjørneelementer laves som L- og U-form. De fremstilles i samarbejde med dig, så både mål, farve og konstruktion passer til lige præcis det projekt, du arbejder med. De forskellige hjørneløsninger sikrer, at bygningens udtryk bliver lige så æstetisk i praksis som på papiret.
Hjørneelementerne består af den velkendte Steni plade og har derfor de samme kvaliteter, heriblandt 40 års garanti, mere end 60 års levetid og slagfasthed.

Steni Hjørneelementer kan monteres på altaner eller på ejendommens facade.

Steni Vision Wood: Vedligeholdelsesfri facadeplade i trælook
Steni Vision Wood er din erstatning til vedligeholdelseskrævende træbeklædning. Innovationen giver præcis samme varme og rå udtryk, som var det ægte træ. STENI Vision Wood er en facadeplade, der består af glasfiberarmeret polymerkomposit.

Med en garanti på 60 år på Steni Vision Wood facadeplader, og en forventet levetid på mere end 60 år, er der ingen grund til at bekymre sig om resultatets holdbarhed. 

Steni Vision Wood gør det muligt at få lige den træsort på facaden, som du ønsker. En original og ældre træfacade kan også kopieres og printes på Steni Vision Wood, hvor patina gengives på nøjagtig og naturtro vis. Mulighederne er uendelige.    

Facadepladerne er vedligeholdelsesfrie, slagfaste, fugtresistente og miljøvenlige ligesom den velkendte Steni Colour.

Kom gratis med på Architect@Work
Messen finder sted i Forum i København den 16.-17. maj 2018. Er du arkitekt eller arbejder med projektering af byggeri, har du mulighed for at deltage gratis på messen og se de nyeste innovative produkter inden for byggeriet.

Send en mail til teknisk konsulent ved STENI Danmark, Karsten Marott Hansen, med emnefeltet ”Billetter Architect@Work”.

Vi glæder os til at møde dig på stand nr. 122.

Steni Vision Wood ligner til forveksling træbeklædning og er vedligeholdelsesfrit.