Vi lancerer en ny kollektion: Steni Vision Standard

Vi lancerer nu den nye kollektion Steni Vision Standard. Ikke mindre end 64 færdige designs med forskellige udtryk og farvevariationer.

Med Steni Vision-facadeplader kan du skabe dit eget unikke facadeudtryk. Enten ved at udvikle en specialdesignet facade med Steni Vision Custom eller ved at vælge en færdig overflade fra Steni Vision Standard.

Den nye Steni Vision Standard består af hele 64 forskellige udtryk, herunder en lang række materialer som metal, træværk og sten. Designeren er den erfarne Freekje Vervoord fra det hollandske designbureau M2uur, der har specialiseret sig i udvikling af unikt design.

Download PDF'en for at se hele den nye Steni Vision Standard-kollektion.

Download Steni Vision-brochuren.

Hvorfor vælge Steni Vision Standard?

At vælge Steni Vision facadeplader er et smart valg af flere grunde. Pladernes udtryk holder over tid. Mange andre materialer falmer eller ændrer sig hurtigt og uensartet på grund af lys og naturlige påvirkninger. Derudover er montering af facadeplader billigere og hurtigere sammenlignet med mange andre facadematerialer. Pladerne er stort set vedligeholdelsesfri og har 60 års garanti.

Vi spurgte designer Freekje Vervoord, hvad der efter hendes mening er fordelene for en bygherre ved at vælge Steni Vision frem for naturmaterialer som ægte træ, sten og metal:

– Naturmaterialer er unikke, og ikke to plader er ens. Tag for eksempel den populære marmor Bianco Carrara, et meget brugt og højt elsket materiale. Ulempen er, at den er dyr og slider på kloden. Den vokser aldrig ud igen. Der er også flere tekniske udfordringer med marmor. Derfor er det ikke ualmindeligt, at marmorfacader bliver udskiftet flere gange på grund af misfarvning, forurening osv. Hvorfor ikke udskifte marmoren med Steni-plader og et print af Bianco Carrara? Både materiale- og installationsomkostninger er væsentligt lavere. Træ kræver vedligeholdelse, og metal kan blive udsat for misfarvning, korrosion og metaltræthed.

Digital design giver enorm frihed

Freekje Vervoord synes, det var en ære at blive bedt om at udvikle den nye kollektion. Hun fortæller, at pladernes unikke måde at skabe nye mønstre på gør, at de kan blive til næsten alt, hvad man vil. Det giver arkitekter en enorm frihed.

- Jeg mener, at det er en vigtig udvikling for fremtidens facader, som arkitekterne skal gøres opmærksomme på. Det er en ny måde at tænke og arbejde på – hvor man tidligere var begrænset til, hvad producenterne havde at byde på. Nu kan du skabe et unikt design til hvert projekt, der matcher bygningen som en skræddersyet jakke. På den måde er det muligt at give facader identitet, genkendelighed og autenticitet. Det giver komplet designfrihed uden grænser.

Freekje Vervoord

Nu kan du skabe et unikt design til hvert projekt, der matcher bygningen som en skræddersyet jakke. På den måde er det muligt at give facader identitet, genkendelighed og autenticitet. Resultatet er komplet designfrihed uden grænser​ FREEKJE VERVOORD, M2UUR​

Den nye kollektion er lavet fra bunden på en computer, mens man tidligere har brugt scanninger af eksisterende materialer til at printe på facadepladerne.

- Det giver os mulighed for at tænke meget mere frit. Baggrunden for udviklingen af ​​den nye kollektion var at arbejde med fire forskellige temaer med cool variationer. Serien er ikke baseret på eksisterende teksturer som træ, sten eller metal, men er designet uden forbehold. Dette skaber faktisk en illusion, siger designeren.

Freekje Vervoord forklarer, at hvert design grundlæggende består af seks varianter, men hvis en kunde ønsker flere varianter, kan den sagtens tilføjes. Da alt er lavet digitalt, har det været muligt at tilpasse det, så der ikke sker en forstyrrende gentagelse af mønstrene. Disse tilpasningsmuligheder er en stor fordel ved den nye metode til at skabe design til facadeplader på.

- Så vidt jeg ved, er der ingen andre, der kan gøre det her. Da filerne er digitalt gengivet, kan du vælge enhver farve, størrelse, tekstur eller et hvilket som helst andet format. Dette er ikke muligt med andre mærker, hvor du er begrænset til det, der allerede findes.

Se alle de 64 nye Steni Vision Standard-designs HER.

Download Steni Vision-brochuren og læs mere.

FAKTA

Steni Vision:

  • Vælg mellem 64 flotte, færdige designs med Steni Vision Standard
  • Gør det nemt for dig at skabe dit eget unikke facadelook med avanceret print på overfladen
  • Steni Vision Custom giver dig mulighed for at skabe et helt unikt udtryk ved brug af dine egne fotos, illustrationer eller andre motiver
  • Fås i tre glansniveauer: mat, halvmat og højglans
  • Stenkompositplade med 60 års garanti.