Det oplagte valg til skolebyggeri

Facaden udgør en ekstremt vital del af enhver bygning, pakker den ind samt beskytter den. Derfor er det ekstremt vigtigt at gøre sig nogle grundige overvejelser fra projektets start vedrørende holdbarhed og det visuelle udtryk. Hos Steni tilbyder vi et bredt udvalg af facadeløsninger, som vil være det oplagte valg til skolebyggeri. Læs med og bliv klogere.

Robusthed i fokus

Vores produkt passer fuldstændig ind til det oplagte skolebyggeri på flere forskellige måder. Steni-pladen er opbygget af materialer, der gør, at den er ekstremt fleksibel, så den ikke knækker eller går i stykker ved hård behandling. Et spark til pladen eller en påkørsel med en mooncar ville ikke have nogen indflydelse på hverken det visuelle udtryk eller ødelægge facadepladen.

 

Frit farve- og motivvalg

Udover den fantastiske robusthed på vores produkter, så tilbyder vi også 80 standardfarver samt specialfarve, hvis dette ønskes. Det betyder, at der er rig mulighed for at designe bygningens visuelle udtryk ud fra egne krav og behov. Hvis det brede udvalg af standardfarver ikke skulle være nok, så tilbyder vi også uendelige mængder af motiv, som nemt kan printes på facaden baseret på egne ønsker. Hvis du ønsker at se eksempler på forskellige overflader eller farver før, du bestemmer dig, så kan du bestille en vareprøve lige her.

Garantien er i top, og bæredygtigheden er på plads

Vi tilbyder mere end 60 års garanti med en forventet levetid på omkring 100 år. Vi er ekstremt glade for at kunne tilbyde en så lang garanti, og når bygherren ikke skal bruge pladerne længere, så tager vi dem samtidig retur igen. Pladerne kan nemlig nemt monteres og demonteres igen uden nogen form for skade. På den måde kan vi genbruge de gamle plader, så en ny bygherre kan få gavn af dem.

 Dette er blot en af måderne, hvorpå vi bidrager til den grønne omstilling. Vi mener, at genbrug af byggematerialer er et af dagens og fremtidens svar på klimaudfordringerne, og alle vores produkter kommer med fuldt deklarerede EPDér med tilhørende LCA-byg filer - også når det gælder genbrug. Du kan læse mere om vores tilgang til bæredygtighed lige her.

 Bæredygtighedschef hos Steni, Claus Bøgeskov, er ekstremt optimistisk omkring facadeløsningerne til skoleområdet og udtaler, “Der findes ikke et produkt, der passer bedre til skoleområdet.”  Så tøv ikke med at kontakte os, hvor vi altid er klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive på bedst mulig måde. Klik her.