Leg med farver i vores digitale farveværktøj

Vi har udviklet et digitalt værktøj hvor du kan teste forskellige farvekombinationer af Steni Colour for at finde den perfekte sammensætning til dit projekt.

Test fasadefarger med et nytt digitalt fargeverktøy!

Synes du det er vanskeligt at kombinere farver til facader? Nu kan du lege med farver i Stenis nye, digitale farvevælger. Klik her for at prøve det nu.

b'Fargevelger skjermopptak'

 

Vidste du at du har hele 80 kulører at vælge blandt af Steni Colour facadeplader? At finde de bedste kombinationer for dit projekt bliver meget enklere med Stenis nye farvevælger som lader dig teste farvekombinationerne på nettet. 

I værktøjet finder du hele udvalget af Steni Colour-plader og kan farvelægge arkitekturen med hovedfarve, aksentfarver og kontrastfarve. Vælg farverne helt selv, eller lad dig inspirere af kombinationerne som Steni har sat op fra før. 

Gode råd og retningslinjer

Kine Angelo, Førsteamanuensis NTNU, Institut for arkitektur og teknologi.

Farveeksperten Kine Angelo har været med til at udvikle Stenis farvekort. I den forbindelse har hun også lavet nogle tommelfingerregler for farvesammensætning af facade og eksteriør og giver samtidig nogle gode råd for valg af farver. 

Her finder du farveekspertens råd om farvesammensætning af facade. 

Facadefarver er tæt knyttet op mod stedsidentitet og er med til at påvirke omgivelserne og menneskene omkring. Vil du lære mere om farver i arkitektur? Meld dig til videokursus! Du får tilsendt fem videoer hvor Kine Angelo deler ud af sin kundskab. Tilmeldingsskema finder du her.