Steni.dk / Skoler og institutioner Facadeplader til skolebyggeri og børnehaver

Bygninger til aktive og legende børn skal være inspirerende, robuste og nemme at vedligeholde. Derfor skal du vælge Steni facadeplader.

Steni facadeplader i stenkomposit er solide og holder sig flotte over tid, selv med minimal vedligeholdelse. Derudover giver de plads til kreative, farverige og inspirerende læringsmiljøer.

Kreative og inspirerende undervisningsbygninger

Både børn og voksne bruger meget tid i børnehaver og skolebygninger, så vi synes, det er vigtigt at skabe et smukt miljø, der lyser op i hverdagen.

Brugen af ​​stærke farver og sjove illustrationer er en god måde at skabe spændende undervisningsbygninger på. Nickby Hjerte er en fantastisk skole, hvor arkitekterne har gjort netop det og skabt en bygning, der er lige så legende udenpå, som børnene er det indenfor. På facaden har de kombineret Steni Colour-plader og Steni Vision med tryk.

Facaden på Nickby Hjerte er et kunstværk med flotte illustrationer og glade farver.

Uendelige designmuligheder

Undervisningsbygninger er ofte et samlingspunkt for lokalsamfundet, der fylder meget. Og selvom det er skønt med stærke, legende farver, der skiller sig ud, kan det også være godt med en arkitektur, der falder i ét med omgivelserne. Steni giver dig valgfrihed med uendelige muligheder for visuelle udtryk.

Ved Kongsvinger ungdomsskole lod arkitekterne sig inspirere af naturen omkring skolen og inkluderede den i facaden på skolebygningen, hvor de har kombineret Steni Colour-plader i grønne naturtoner med træværk. De har også sat et personligt aftryk på facaden ved at trykke citater fra eleverne.

Facaden på Kongsvinger ungdomsskole er flot og moderne med en kombination af Steni-plader og fyrretræ.

Robuste facader, der tåler leg og sammenstød

Steni-facadeplader er robuste og kan holde til en del. Det blev dokumenteret, da en børnehave lod børn og voksne teste facaden ved at køre mooncars direkte ind i væggen! Andre facadeprodukter blev ødelagt som følge af børnenes daglige leg, mens Steni-pladerne klarede testen. Facaden blev derfor skiftet ud med Steni-plader, der holder sig godt og har 60 års funktionsgaranti.

Det var ekstra sjovt i børnehaven, da alle fik lov til at køre bilerne ind i væggen.

Fritidsklubben "Hjørnet" i Roskilde har også mærket, hvor solide Stenis facadeplader er. De måtte erstatte den oprindelige facade, der ikke kunne holde til børnenes boldspil. Steni-pladerne er lavet af glasfiberarmeret stenkomposit, der gør dem meget stærke og sikrer lang levetid. Udskiftningen øgede facadens levetid med 20 til 60 år, og fritidsklubben har sparet vedligeholdelsesomkostninger ved at skifte til Steni. 

Der er blevet hoppet og trampet på Steni-pladerne, men de holder til det uden problemer. Man kan sagtens stå på dem – de knirker og knager, men de knækker ikke.​​ Sabina Holstein, arkitekt og rådgiver i Roskilde kommune​

På "Hjørnet" blev facadeplader af fibercement skiftet ud med mere robuste Steni-plader af stenkomposit.

Kreative omgivelser

Suurpelto-børnehaven

Steni Colour gør denne børnehave inspirerende og sjov for både børn og voksne.

Levende facade

Nickby Hjerte-skolen

Morsomme illustrationer udenfor gør facaden lige så legende som børnene indenfor.

Sjov med farver!

Tuomarila førskole

På facaden til denne farveglade børnehave er der brugt Steni Colour i 12 forskellige RAL-nuancer.

Minimal vedligeholdelse

Så enkelt fjerner du graffiti

Det er enkelt at fjerne uønsket graffiti fra Steni-plader. Se vores guide og video.