Ikke bare en leverance til byggepladsen

Vi er mere end bare en producent og leverandør af facadeplader. En leverance fra Steni er langt mere end nogle få paller med facadeplader leveret på byggepladsen, siger Stenis Chief Commercial Officer, Ola Harildstad Olsen.

For Steni er samarbejde et nøgleord. Som virksomhed vil vi være en samarbejdspartner, som tilbyder kunderne en række tjenester, der gør arbejdet med planlægning, logistik og montage så enkelt som muligt.

Fra A til Å

Vi deltager gerne i projekter fra A til Å. Jo tidligere i forløbet vi kommer med, desto bedre er det for alle parter – både økonomisk og for projektgennemførelsen. Når vi samarbejder med arkitekt, bygherre, entreprenør og byggematerieldistributør om at tilpasse og optimere løsningerne, spares der både tid og penge på projektet, siger Harildstad Olsen. Steni har en utroligt avanceret produktion, som muliggør løbende tilpasning af facadepladerne (skæring, boring etc.) "online", mens produktionen er i gang. Det betyder, at formater og boremønstre i høj grad kan tilpasses efter kundens ønsker. Det giver langt mindre skæring og spild på byggepladsen, så man sparer både tid og penge, når facadepladerne skal monteres.

Med forboring sparer du tid på byggepladsen.

Når vi samarbejder med arkitekt, bygherre, entreprenør og byggematerieldistributør om at tilpasse og optimere løsningerne, spares der både tid og penge på projektet.​ Ola Harildstad Olsen, Chief Commercial Officer hos Steni​​

Sparer tid og penge

Harildstad Olsen fortæller, at Steni også kan mærke både paller og facadeplader, hvilket efterspørges oftere og oftere for at sikre god logistik og spare montagetid på byggepladsen.

– Der er stort set altid trangt med plads på en byggeplads, og god materialeadministration i samarbejde med entreprenøren giver en enklere og hurtigere montage.

God materialeadministration indebærer planlægning i samarbejde med kunden, mærkning og pakning af paller og plader, forskæring, forboring og komplet levering på det aftalte leveringstidspunkt.

– Med god materialeadministration sparer man både tid og penge på byggeriet, siger han.

Pallerne med facadeplader pakkes ind i plast og forsegles inden transporten.

Mærkning af både plader og paller gør arbejdet enklere for den, der skal montere dem.

   

Forudsigelighed

Og så lige én ting til: På større projekter sørger vi ofte for montagevejledning på byggepladsen sammen med entreprenøren. Det betyder, at vi kommer ud til byggepladsen og gennemgår montagen med dem, der skal udføre arbejdet, inden de går i gang. På den måde sikrer vi, at vores montagevejledning følges, samtidig med at vi mindsker risikoen for, at der dukker unødvendige "overraskelser" op undervejs, siger Ola Harildstad Olsen.

– Med god materialeadministration sparer man både tid og penge på byggeriet.