Facadeplader på naturens præmisser

Steni Nature er blandt de mest traditionsrige facadeplader i landet og Steni har produceret langt over 50 millioner m2 facadeplader. Nu relanceres facadepladen i flere supermoderne og lækre udgaver, med overflader af blandt andet recirkuleret glas, olivin og søsten.

Facadepladen Steni Nature har været på markedet helt siden Stenis oprindelse i 1965. Allerede da havde Steni en ambition om at udvikle facadeløsninger egnet til de hårde og krævende forhold det norske klima udsætter en facade for. Og denne ambition står – om muligt – endnu stærkere i dag, når selve flagskibet indenfor facadeplader skal fornyes.

– Det er med stolthed, ydmyghed og stor selvtillid at vi nu lancerer flere nye varianter af facadepladen Steni Nature. De illustrerer sin vis udviklingen vi i Steni har været med på – og bidraget til – de sidste 56 år, siger kommunikationschef i Steni, Jan Terje Nielsen.

 

 

Unikke overflader – samme kvalitet

Meget er sket med facadeløsningerne rundt omkring siden 1965, både i form af videreudvikling og innovationer. Men det er et ekstra stort skridt for Steni når selve moderpladen, Steni Nature, nu relanceres.

De nye facadeplader med overflader af recirkuleret glas, olivin og søsten, er moderne og stilfulde, udviklet i samarbejde med en række ledende arkitekter. Og designet er på ingen som helst måde gået ud over kvaliteten på facadepladerne.

– Lækre, naturlige og miljøvenlige overflader til trods; pladernes unikke slagfasthed og holdbarhed er selvfølgelig i orden. Som alle vores andre facadeplader har også disse 60 års funktionsgaranti og tåler vejr og vind på akkurat samme måde som vores øvrige plader, slår Nielsen fast.

På naturens premisser

Som navnet siger, er Steni Nature en facadeplade udviklet på naturens præmisser. Med overflader af knust sten og recirkuleret glas er pladerne i høj grad produceret på genanvendelse og brug af naturlige materialer som ellers ville blive overset.

– Vores ufravigelige fokus på miljø og bæredygtighed er godt ivaretaget her også. Ved at vælge Stenis produkter kan du være tryg ved at du har valgt en langvarig løsning som er bæredygtig og økonomisk på sigt. Steni leverer «Lasting expressions», siger Nielsen.

Og skulle du være i tvivl om materialernes oprindelse eller transport kan Nielsen berolige dig med at det i høj grad drejer sig om meget kortrejste materialer som indgår i Steni Nature.

 

FAKTA

Steni Nature

Facadeplader på naturens præmisser

  • Overflade af knust natursten og recirkuleret glas
  • Naturlig og miljøvenlig
  • 60 års funktionsgaranti
  • Slagfast og robust
  • Enkel montering